Geert in Japan (week 8)

Deze week is het weer voorbereiden voor een tornooi wat wil zeggen dat er weer veel shiai oefening word gedaan. Dit wil zeggen dat er nu weer minder keiko kan gedaan worden, dus asa keiko word weeral erg belangrijk en ik probeer nu ook na de gewone clubtraining met de eerste jaars nog een paar keiko mee te pikken, dit is dan weer even de harde realiteit want de eerste jaars houden zich helemaal niet in en willen vooral bewijzen dat ik nog altijd een lange weg heb af te leggen vooraleer ik op hun niveau ben.

Zaterdag op de training waren er enkele Junior High School students (d.w.z. ongeveer 15 jaar) die blijkbaar heel graag even keiko wouden doen met enkele buitenlanders. Wel eens leuk om keiko te doen met een iets lager niveau (hun niveau is nog altijd vrij hoog).

1 comment

  1. Geert,

    Ik vind het super dat je jouw ervaring met ons deelt (en voor mijzelf vooral als motivatie!!). Ik ben 6 kyu, mijn linkervoet weigert dienst en toch zet ik door mede dankzij jouw adventures. So keep the spirit, you can and I hope I can …

    keep up the good work!
    Bj

Comments are closed.