GEERT  IN  JAPAN  (WEEK  6)

12 years ago

Deze week begon de vermoeidheid door te wegen, de trainingen waren ok maar het opstaan was ongelooflijk moeilijk aangezien ik geen rustdag had vanwege het tornooi op zondag, we moesten opstaan om 5 uur, daardoor heb ik maar besloten om zaterdag niet naar het damestornooi te gaan kijken en te genieten van 2 dagen rust (normaal hebben we maar 1 dag maar omdat het tornooi op zaterdag was werd de training afgelast), de resultaten van de dames waren beter dan de heren, de dames waren met ongeveer 8 van Budai op ongeveer 450 deelnemers, een daarvan is in de top 8 geraakt en mag dus naar All Japan Student Championship, trouwens even een update op mijn post van vorige week, 1 persoon van de heren is wel geselecteerd voor All Japan hij geraakte in de top 16 en moest daarna nog een extra shiai doen met de andere verliezers uit de top 16 die heeft hij gewonnen en mag dus door naar All Japan.

Net toen ik dacht dat ik de trainingen gewoon begon te worden was er vandaag, een warme dag en een harde training ik kijk al uit naar de zomer :).