Belgisch Dan-kampioenschap 2010

dsc00180Beste sportvrienden,

Nadat we jullie met trots de uitslagen meedeelden van onze junioren die onze club vertegenwoordigden op de Furuya cup in Amstelveen., willen we het niet nalaten ook de uitslagen bekend te maken van het Belgisch dan Kampioenschap.

In de categorie junioren behaalde Matthias de 3de plaats
bij de dames gingen Chieko en Rachel respectievelijk met de 1ste en de 3de plaats aan de haal, de heren deden het voor niet minder want in de finale werd gestreden tussen Wesley en Geert.
Zij brachten samen een shiai van hoog niveau en tenslotte werd Wesley 1ste

Ook werd er per club in teamverband gestreden om de Belgische titel en zoals jullie al wisten moest onze club de titel verdedigen
en ja hoor dat deden ze met 100% inzet en ja,onze club mag zich met trots ook dit jaar weer Belgisch Kampioen noemen
dit dankzij de het team dat bestond uit Rachel, Geert, Peter, Chieko en Wesley.

Langs deze weg willen wij nogmaals al de deelnemers proficiat wensen met hun geleverde prestaties,
één voor één brachten zij met trots naar voor wat zij tijdens de trainingen hebben geleerd en dat zorgde telkens voor mooie wedstrijden.

ook een bedankje aan deze die op de tribune zorden voor de ruggesteun,dit zowel van clubleden als van ouders;
want dit betuigt van een goede clubgeest.
Ook zij die de club vertegenwoordigden als medewerker willen wij van harte bedanken.

Om deze mooie resultaten te vieren en tevens de leden van het Nationaal team te steunen willen wij alle leden, ouders en sportvrienden uitnodigen deze woensdag na de training in de cafetaria ,iedereen kan dan gratis smullen van lekkere pannekoeken.

PS. op deze training die voor iedereen open staat (jeugd en volwassenen) zal er gelegenheid zijn om keiko te doen met de Belgische kampioenen.

1 comment

  1. Iedereen heeft werkelijk het beste uit zich gehaald,ook diegene die niet in de prijzen zijn gevallen.Als lesgever zijnde doet dit een enorm plezier om te zien dat onze lessen in praktijk kunnen worden omgezet.(in dit geval een kampioenschap) Wij zullen dan ook zo verder doen en hopen dat jullie net hetzelfde doen zodat je niveau het volgende jaar ‘weer’ beter zal zijn.
    Bedankt voor jullie inzet!!!!

Comments are closed.